FreeFraQ Napisano Październik 16, 2011 Share Napisano Październik 16, 2011 Tu był spis treści xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 18, 2011 Share Napisano Październik 18, 2011 Mi tam się podobają twoje dziełka Z tych wszystkich to najlepiej chyba wyszły Pinkie i Dashie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Październik 20, 2011 Autor Share Napisano Październik 20, 2011 Co myślicie o mojej wczorajszej pracy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Październik 20, 2011 Share Napisano Październik 20, 2011 za dużo odpoczywały przed sezonem drugim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 20, 2011 Share Napisano Październik 20, 2011 Podoba mi się przekaz twoch "różności' oraz sposób, w jaki je wykonujesz. Właśnie tak wyobrażałem sobie mame pinkie + nią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Październik 21, 2011 Autor Share Napisano Październik 21, 2011 mała akualizacja ;p po napisaniu czesci fica z ab i scoot naszła mnie chec na zrobienie tego ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Jak ty rysowałeś te ogony? Wyglądają jakby miały jakąś aurę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Praktycznie każdy kontur jest otoczony taką "aurą", jak to nazwałaś Całkiem fajnie to wygląda. Scootoolato w ostatnim rysunku wyszła ci doskonale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 @Up Nie. Przyjrzyj się-tylko ogon. Reszta o której wspominałaś, to kontur. Zaś ogon ma osobny kontur i na to "aurę". Edit: No może ewentualnie uszy Rainbow jeszcze takie są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Tak, ale kontury są pociągnięte takim delikatnym puszkiem, który nadaje słodkiej pulchności i to daje taki efekt, jakby ich kontury były otoczone jakimś aksamitem Na ich ogonach jest tego aksamitu po prostu więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Aksamit? Dla mnie to wygląda jak zwykły błąd przy rysowaniu >.< Nie wiem co ty w tym widzisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Październik 22, 2011 Share Napisano Październik 22, 2011 Mam wyobraźnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Październik 22, 2011 Autor Share Napisano Październik 22, 2011 Dziewczyny spokojnie proszę Yay nie to nie błąd przy rysowaniu zrobiłem to specjalnie żeby nadać takiego fajnego kolorku apropo Soczek Dzieki ;> EDIT :Jak myślicie wyszła mi ta przezroczystość? patrz obrazek dragonki Używaj opcji edytuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 23, 2011 Share Napisano Październik 23, 2011 Emm, Edziu, ale chyba nie powinno się scalać dubli, jeśli autor zgłasza jakąś nowość dodaną do swoich dzieł. Bo teraz post ma datę poprzedniego i nie każdy zauważy, że coś jest nowego Ale co ja tam wiem... FF, ciekawie to wyszło nawet - nie widziałem jakichś nieprzyjemnych "artefaktów", więc jest dobrze. To się kopiuje poprzedni post, dodaje do niego nowość i pisze, a tamten stary usuwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Październik 23, 2011 Share Napisano Październik 23, 2011 Free, wstaw tego paszteta anioła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Październik 24, 2011 Share Napisano Październik 24, 2011 No, bardzo fajne te arciki, FF Liczę, że zaskoczysz nas jeszcze czymś ciekawym! ~ A tak na marginesie - najbardziej przypadła mi do gustu Scootaloo na tym swoim skuterku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Październik 24, 2011 Autor Share Napisano Październik 24, 2011 Mała aktualizacja ;D Co myślicie o tej pracy ^^? @ down no lineart sam w sobie był zajebisty ^^ ale oczy powieki i te inne sprawy samemu się robi ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 24, 2011 Share Napisano Październik 24, 2011 Fajny ten lineart znalazłeś No i ładnie wyszło w kolorze. Się postarałeś, FF. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Październik 25, 2011 Autor Share Napisano Październik 25, 2011 Współczuje temu kucykowi co zdenerwował tą klacz ( sugeruje mu uciekać) powiem tylko ze aj ma 2 formy ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 25, 2011 Share Napisano Październik 25, 2011 Twoje rysunki są bardzo ładne, masz talent (jakiego ja nie posiadam, wystarczy spojrzeć na dział z moimi rysunkami). Tylko drobna rada: Popracuj troszkę nad kreską bo coś mi w niej nie pasuje, ale nie wiem co xd Pewnie to że miejscami jest podwójna, gdzieniegdzie cienka a gdzie indziej grubsza. Staraj się robić w miarę cienką, nie za bardzo ale w miarę No i kolorki. Tak samo: nie wiem czemu, ale coś mi w nich nie gra. Hm... może postaraj się dobrać łagodniejsze kolory, jeżeli chodzi np. O Fluttershy. Edit: Pisząc to patrzyłam na obrazek dziecka Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Październik 25, 2011 Autor Share Napisano Październik 25, 2011 Yay 3 pierwsze obrazki były robione w gimpie ;p wiec wiesz ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 25, 2011 Share Napisano Październik 25, 2011 Mhm. A reszta? Bo reszta jest widać lepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Październik 27, 2011 Autor Share Napisano Październik 27, 2011 Mała Akualizacja ^^ Aha yay MyPaint. Troche sie to robiło ;p a cutie marka zapomnialem.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 27, 2011 Share Napisano Październik 27, 2011 No i git, ładnie wyszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Październik 27, 2011 Share Napisano Październik 27, 2011 dobre, tylko troszkę usta dziwne. Ale tak to wręcz 200% cooler than lastest drawings Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts